BURSA / ORHANGAZİ - Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Faurecia Polifleks Otomotiv ile OMTAL arasında anlaşma tamam...

Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırpart, AKA, Döktaş ve Faurecia fabrikalarında çalışan işçilere yönelik Ustalık Telafi Eğitimi başlattı.

Orhangazi MTAL 29 Haziranda AKA ve 1 Ağustos' ta  Kırpart ile protokol imzalanmıştı.  11 Ekim' de ise Döktaş ile protokol imzalandı. Protokol Döktaş İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Demircan Taş ile Okul Müdürü Erol Türkyılmaz arasında imzalandı.  Faurecia fabrikası ile de Ustalık Telafi Eğitimi protokolü 25/10/2022 tarihinde Okul Müdürü Erol TÜRKYILMAZ ile Faurecia Fabrika Genel Müdürü Necmi Can USLU arasında  imzalandı. Evraklar tamamlandığında eğitimler başlayacak.

Toplamda 2 bine yakın işçiye 6 aylık periyodlar halinde eğitim verilecek.

Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi fabrikalarla varılan protokol anlaşması gereği önce fabrikadaki beyaz yakalılar için Usta Öğretici ardından ise en az lise ve dengi okullardan mezun olan çalışanlara yönelik Ustalık Telafi Eğitimi kursları başlayacak.

Yayın: 25.10.2022 - Güncelleme: 25.10.2022 15:27 - Görüntülenme: 351